Celovite rešitve

Napredne tehnologije in sodobni trendi zahtevajo nenehen razvoj, napredek in nove, inovativne ideje, ki našim strankam zagotavljajo celovite in kakovostne rešitve.

Proizvodnja Rafaelovih izdelkov poteka v lastnih prostorih, pod budnim očesom strokovne ekipe, z dolgoletnimi izkušnjami, in najnaprednejšo računalniško vodeno opremo. 

Računalniško vodenje strojne opreme zagotavlja doseganje konstantne najvišje ravni kakovosti izdelkov in storitev, ki jih spremljamo in preverjamo z vzpostavljenim sistemom notranje kontrole, ki je pod stalnim nadzorom akreditiranega organa (ZAG Slovenija), ter skladno z določili certifikata 9001.

Željam in potrebam naših strank se posvečamo celovito in individualno, zato vsak izdelek proizvedemo po naročilu ter ga do namestitve skladiščimo in zaščitimo pred predhodnimi poškodbami.

Naše delo odlikujejo inovativni pristopi k reševanju gradbenih problemov, bogate izkušnje in strokovna znanja, napredni razvoj, visoka kakovost, zagotavljanje slovenskih in evropskih standardov ter dolgoročni partnerski odnosi.

Pridobljeni certifikati

  • ISO 9001
  •